Het meisje met de hond – een Connla Quinn mysterie

omslag-meisje-met-de-hond-lr

Titel: Het meisje met de hond
Ondertitel: een Connla Quinn mysterie
Auteur: David van den Bsoch
ISBN: 9789492055232
Jaar van uitgave: 2016
Uitgever: Nabij Producties Nijkerk
Uitvoering: 128 pagina’s, paperback
Prijs: 9,95

Pieter Heidema zit iedere avond in zijn tuin. Iedere avond? Nee. Net op die ene dag dat hij de avond binnen doorbrengt, wordt er op vijf meter van zijn tuin een meisje gruwelijk vermoord.

Bang om van haar dood te worden verdacht, vraagt Heidema de Ierse privédetective Connla Quinn en zijn prachtige, maar naïeve secretaresse Shirley om de moord op te lossen. Quinn weigert aanvankelijk, bang als hij is om met zijn onderzoek vooral pijn en ellende te veroorzaken. Als hij overstag gaat en de zaak toch aanneemt, kan hij nog niet weten hoe terecht zijn angsten zijn.

Het meisje met de hond is geschreven voor de echte liefhebber van detectiveromans: een moderne maar klassieke puzzel, waarbij de lezer evenveel informatie krijgt als de detective en wordt uitgedaagd de moord zelf op te lossen.
In deze serie verschenen ook Het geheim van Harald Delorge en De dood in het hospice. Het vierde deel in deze serie zal in de loop van 2021 verschijnen.

 David van den Bosch (1982) is schrijver, dichter, verteller en theatermaker. Hij is onder meer de helft van vertellersduo Dá Fhili en maakte met Toneelgroep Kanalje de detective De veelzijdige dood van meneer Martens, een toneelstuk waarin de moordenaar iedere voorstelling iemand anders kan zijn. Ook was hij de eerste stadsdichter van Amersfoort, niet toevallig de stad waar de Connla Quinn mysteries zich voor een groot deel afspelen.

Bestel deze titel via onze verkoopafdeling: verkoop@nabijproducties.nl.

NB: de Connla Quinn mysteries zijn ook leverbaar als set van 4 delen, voor slechts € 25,00.

Geplaatst in Producties.