De dood in het hospice

Titel: De dood in het hospice
Ondertitel: een Connla Quinn mysterie
Auteur: David van den Bosch
ISBN: 9789492055798
Verschenen: juni 2020
Uitgever: Nabij Producties Nijkerk
Uitvoering: 140 pagina’s, paperback
Prijs: 9,95

In een pas geopend hospice sterven de cliënten snel en comfortabel.
Te snel en te comfortabel?
Dat vreest Marinka Meis, coördinator van het hospice. Ze is bang dat een van haar vrijwilligers de dood van haar cliënten bespoedigt. Met niet meer bewijs dan een angstig vermoeden, roept ze de hulp in van de Ierse privédetective Connla Quinn.
Samen met Shirley, zijn secretaresse, neemt Quinn dienst als stervensbegeleider. Het blijkt een van de moeilijkste zaken uit zijn carrière. Hij heeft nauwelijks aanknopingspunten en wordt voortdurend geconfronteerd met de keuzes die hij in zijn eigen leven heeft gemaakt.
Om erachter te komen wat zich in het hospice heeft afgespeeld, moet Quinn niet alleen het vertrouwen winnen van de vrijwilligers, maar ook zijn eigen angsten zien te bedwingen.

De dood in het hospice is het derde Connla Quinn mysterie. Eerder verschenen Het meisje met de hond en Het geheim van Harald Delorge. Het vierde deel in deze serie verschijnt half september 2021.

Marjo van Turnhout, op thrillers.leestafel.info, over ‘Het meisje met de hond’:
‘Kostelijk! Vlotte en directe dialogen […] Een nieuwe prettig leesbare detectiveserie heeft het daglicht gezien. Het meisje met de hond is hopelijk de eerste van velen!’

NBD Biblion over ‘Het geheim van Harald Delorge’:
‘Een aanrader. Zeker voor hen die van een fijne detective houden en net eens wat méér willen.’

David van den Bosch (1982) is schrijver, dichter en verhalenverteller. Hij is onder meer de helft van vertellersduo Dá Fhili en geeft workshops in improvisatietheater. Ook was hij de eerste stadsdichter van Amersfoort, niet toevallig de thuisbasis van zijn creatie Connla Quinn.

Bestel deze titel via onze verkoopafdeling: verkoop@nabijproducties.nl.

NB: de Connla Quinn mysteries zijn ook leverbaar als set van 4 delen, voor slechts € 25,00.

Geplaatst in Producties.