Op de stoep van Soestdijk

Titel: Op de stoep van Soestdijk
Ondertitel: Gewone mensen ten paleize
Auteurs: Hanneke Kiel, Eugene Leenders
ISBN: 9789492055705
Eerste druk: november 2019
Tweede druk: december 2019
Uitgever: Nabij Producties Nijkerk
Uitvoering: 208 pagina’s, gebonden
Prijs: nu 15,00 ipv 24,95!

Frank mocht van Bernhard bij de helikopter kijken; Jan leverde alles aan het paleis, van suiker tot slakken; Tino liep gearmd met Juliana door de bossen van het paleis; Ante stond met afzakkende jarretels op het bordes; Fred versierde de kerstboom met Bernhard en Harry bracht Juliana een nachtelijke serenade op een pvc-buis. 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de verhalen en herinneringen in dit boek, van gewone mensen die ten paleize kwamen. Leveranciers, oud-personeelsleden en mensen die als kind op het paleis kwamen. Zij brengen de koninklijke geschiedenis van ‘Soestdijk’ op een bijzondere manier tot leven. Ze nemen u mee in de vertrekken van Soestdijk, die na het overlijden van Prinses Juliana en Prins Bernhard in 2004 grotendeels ongewijzigd zijn achtergebleven. Binnenkort verdwijnen ze als het paleis wordt getransformeerd en een sprong in de toekomst maakt.

Met dit boek is de geschiedenis in vele verhalen en bijzondere anekdotes vastgelegd, door journalist Eugene Leenders en schrijver Hanneke Kiel. Hilde Sneep maakte de portretfoto’s en de sfeerbeelden in en om het paleis.

Bestel deze titel via onze verkoopafdeling: verkoop@nabijproducties.nl.

Geplaatst in Producties.