Het geheim van Harald Delorge – een Connla Quinn mysterie

Titel: Het geheim van Harald Delorge
Ondertitel: een Connla Quinn mysterie
Auteur: David van den Bsoch
ISBN: 9789492055484
Jaar van uitgave: 2017
Uitgever: Nabij Producties Nijkerk
Uitvoering: 128 pagina’s, paperback
Prijs: 9,95

De Ierse privédetective Connla Quinn is een kieskeurig man als het gaat om koffie, whiskey en het aannemen van zaken. Als Harald Delorge hem vraagt om twee weken lang een fietsenmaker te schaduwen, weigert hij dan ook. Maar Quinn is geïntrigeerd omdat hij vermoedt dat Delorge van tevoren wist dat hij de zaak zou afwijzen. Met de hulp van zijn oogverblindende maar naïeve secretaresse Shirley besluit hij zelf op onderzoek uit te gaan.

Er valt een dode en opeens moet Quinn op zoek naar een moordenaar. Om de dader te vinden moet hij er achter komen wat Harald Delorge voor hem verborgen houdt.

Het geheim van Harald Delorge is het tweede mysterie met de Ierse detective Connla Quinn en zijn secretaresse Shirley Janssen in de hoofdrollen. Quinn en Shirley maakten hun debuut in Het meisje met de hond.

Het vierde deel in deze serie zal in de loop van 2021 verschijnen.

 David van den Bosch (1982) is schrijver, dichter, verteller en theatermaker. Hij is onder meer de helft van vertellersduo Dá Fhili en maakte met Toneelgroep Kanalje de detective De veelzijdige dood van meneer Martens, een toneelstuk waarin de moordenaar iedere voorstelling iemand anders kan zijn. Ook was hij de eerste stadsdichter van Amersfoort, niet toevallig de stad waar de Connla Quinn mysteries zich voor een groot deel afspelen.

Bestel deze titel via onze verkoopafdeling: verkoop@nabijproducties.nl.

NB: de Connla Quinn mysteries zijn ook leverbaar als set van 4 delen, voor slechts € 25,00.

Geplaatst in Producties.