De zoon van de legende

Titel: De zoon van de legende
Ondertitel: een Connla Quinn mysterie
Auteur: David van den Bosch
ISBN: 9789492055859
Verschenen: september 2021
Uitgever: Nabij Producties Nijkerk
Uitvoering: 148 pagina’s, paperback
Prijs: 9,95

Op een vrijdagochtend nemen Connla Quinn en Shirley Janssen allebei een beslissing, waardoor hun wegen voor het eerst gescheiden worden.
Connla’s pad leidt naar Dublin, waar hij de dader moet vinden van een aanslag op de Ierse held Sétanta. De man is niet alleen een legende. Hij is ook Connla’s vader. Quinn moet een bijzonder ingenieuze misdaad oplossen en stuit al snel op het rijke verleden van zijn familie. Een verleden dat mythische proporties heeft aangenomen…
Shirley krijgt te maken met een vermissing. Jana de Bruijn is van de ene op de andere dag van de aardbodem verdwenen, maar niemand lijkt zich er zorgen om te maken. Niemand, op een oude bekende van Shirley na.

In De zoon van de legende krijgen de mythische verhalen van weleer een plek in het leven van alledag. David van den Bosch schreef niet alleen een ode aan de klassieke detective, maar ook aan een eeuwenoude verteltraditie.

De zoon van de legende is het vierde Connla Quinn mysterie. Met een voorwoord van verhalenverteller Daan van Loon.
Eerder verschenen Het meisje met de hond, Het geheim van Harald Delorge en De dood in het hospice.

‘David van den Bosch weet met zijn luchtige schrijfstijl, die voornamelijk bestaat uit vlotte dialogen, prachtige personages neer te zetten.’
NBD Biblion

David van den Bosch (1982) is schrijver, dichter en verhalenverteller. Zijn liefde voor klassieke detectives als Nero Wolfe, Sherlock Holmes en Columbo inspireerde hem tot het schrijven van de Connla Quinn mysteries.

Bestel deze titel via onze verkoopafdeling: verkoop@nabijproducties.nl

NB: de Connla Quinn mysteries zijn ook leverbaar als set van 4 delen, voor slechts € 25,00.

Geplaatst in Producties.