Amersfoort festivalstad

Titel: Amersfoort festivalstad
Ondertitel: inspirerende cultuur in het hart van Nederland
Auteurs: Riekje Hoffman, Peter Beijer, Ida Bromberg, Thijs Tomassen
ISBN: 9789492055699
Verschenen: mei 2020
Uitgever: Nabij Producties Nijkerk
Uitvoering: 208 pagina’s, paperback
Prijs: 24,95

Amersfoort is een festivalstad. Vooral ‘s zomers kent Amersfoort elk jaar een flink aantal zeer succesvolle festivals in de openlucht waar beelden- de kunst, theater en muziek elkaar ontmoeten. En dat is niet alleen van de laatste jaren, dat is al zo’n vijftig jaar zo.

In dit boek worden tientallen festivals en initiatieven, in woord en beeld, belicht. Want waar komen de drijvende krachten, de enthousiastelin- gen vandaan die deze festivals elk jaar weer organiseren? Wat komt er allemaal bij kijken?

Dit fraaie boek is niet alleen gevuld met verhalen over hoe het was en aanbevelingen voor de toekomst, het is ook een eerbetoon aan de hon- derden vrijwilligers die zich jaar in jaar uit inzetten (of ingezet hebben) voor de vele verschillende festivals. Een must voor iedere festivalganger, en voor iedere Amersfoorter!

Amersfoort festivalstad is mede tot stand gekomen door financiële ondersteuning van de Gemeente Amersfoort, het door het Prins Bernhard Cultuurfonds beheerde Van Hoorn-Koster Fonds en het Amersfoorts Cultuurfonds.

Bestel deze titel via onze verkoopafdeling: verkoop@nabijproducties.nl.

Geplaatst in Producties.