Aan de Stichtse Lustwarande deel 3 – Bekende en onbekende landgoederen, buitens en villa’s

omslag SL III LRTitel: Aan de Stichtse Lustwarande deel 3
Ondertitel: Bekende en onbekende landgoederen, buitens en villa’s
Auteur: Annet Werkhoven
ISBN: 9789492055590
Jaar van uitgave: 2018
Uitgever: Nabij Producties Nijkerk
Uitvoering: 168 pagina’s, paperback
Prijs: 20,95

Dit derde deel van de serie Aan de Stichtse Lustwarande biedt de lezer opnieuw een prachtig beeld van de ontstaansgeschiedenis en de bewoners van 25 bekende en onbekende landgoederen, buitens en villa’s in de Stichtse Lustwarande.

Auteur Annet Werkhoven diepte informatie op uit archieven en literatuur, maar voerde ook veel gesprekken met de huidige bewoners of gebruikers. De geschiedenis van de huizen komt daardoor tot leven.

Uniek aan dit derde deel is dat bij diverse hoofdstukken een QR-code is opgenomen, waarachter een filmpje zit over dat landgoed. In die filmpjes wordt een bijzonder verhaal verteld dat niet in de tekst vermeld staat. Hiermee worden de deuren op bijzondere wijze geopend voor iedereen!

Deze reeks geeft een warm en waardevol beeld van de culturele rijkdom van de Stichtse Lustwarande. NB: deel vier in de serie verschijnt eind november 2020.

Annet Werkhoven heeft voor haar onderzoek naar de landgoederen, buitens en villa’s in deze serie boeken het Ithaka-stipendium 2017 gewonnen van de sKBL (Stichting Kastelen Buitenplaatsen Landgoederen).

NB: er is ook een voordelige set beschikbaar van deel 1, 2 en 3 samen: slechts 30 euro voor deze drie boeken in één set!

Bestel deze titel via onze verkoopafdeling: verkoop@nabijproducties.nl.

Geplaatst in Producties.